Sova bland vilda djur

På kvällen kommer vi till KatiKati tältläger och installerar oss i våra tält. Dusch, toalett, handfat och 2 sängar. Här skall vi sova 2 nätter så vi slipper ta med oss all packning. Skönt att slippa alla resväskor i bilarna. Middagen består av soppa, Buffel, Hyena och en god dessert. Detta var det bästa stället med jättetrevlig personal, god mat och mitt i naturen utan stängsel.

De berättade att vid lägerelden för 2 nätter sedan passerade 2 lejonhannar mellan tälten. De bryr sig inte om oss människor för vi är inte ett normalt bytesdjur för dem. Lite läskigt att sova på natten med alla ljud omkring. Hyenor som ylar, ( dom "skrattar" bara när dom är sura) lejon som ger strupdljud ifrån sig för att hålla koll på varandra.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln