Jag är WWF-vän. Bli det du också.

Bästa djur- och naturvän,

Varmt välkommen som stödjande medlem i Världsnaturfonden WWF! Tack vare ditt och andra medlemmars engagemang världen över kan vi fortsätta vårt viktiga arbete för att bevara jordens biologiska mångfald.

Under året som följer kommer du att få ta del av vårt arbete, bl. a genom tidningen WWF EKO men också genom olika insamlingskampanjer. WWF EKO kommer ut fyra gånger per år (EKO nr 1 skickas ut mars, EKO nr 2 i maj, EKO nr 3 i augusti och EKO nr 4 i november). Du kommer också inom några veckor att få hem din vän-dekal via posten.

På vår hemsida wwf.se kan du läsa mer om vårt arbete och på Facebook kan du följa oss och få dagsfärska nyheter från fält.

Än en gång, stort tack för att du väljer att vara WWF Vän!
Vänliga hälsningar:

Håkan Wirtén
Generalsekreterare WWF

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln