Spår av björn

loading...

När vi kl 07 går hemåt på morgonen, ser vi blöta björnspår på spången utanför gömslet.

Mäktigt att gå i hans spår... Vi ser även björnspår i snön bredvid stigen upp från myren. Jag lägger mitt multiverktyg, som är 10 cm långt, bredvid ett fotavtryck. Det är 3 gånger större. 30 cm är väldigt stort om man sätter ner handen i ett färskt björnspår...

På vägen bort mot Lodgen, ser vi björnspillning. Eller högar rättare sagt. Det är intressant att se vad björnen äter. Fjolårslingon, växter, päls och benbitar följer med ut. Vi ser även små klövar från vildsvinskultingen han ätit... inte så estetiska bilder, men detta är Inside Nature på riktigt... Bidrar till upplevelsen.

Ca 150 meter från Lodgen ser vi flera färska björnspår i snön. Man går automatiskt tystare, ser sig om på sidorna... Korparna kraxar, solen bryter fram.

 

Upp på rummet och ladda ner filmer och bilder, ladda batterierna. Snackar med de andra om nattens upplevelser vid frukostgröten. Sen bastu och sova en stund. Kolla bilder och filmer, och gå till workshopen. Där pratar vi om våra bilder, ser på varandras bilder, diskuterar teknik, bildspråk, känslor vi vill förmedla. Kl 16 middag och sen ut på nya äventyr.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln