En söndagkväll i naturen

Efter middagen åkte jag till hjortarna. Såg dovhjorts ungkarlarna på håll. Lite för långt bort. Smög sakta fram, fick se en dovhjortshind en bit bort. Smög närmare och ställde mig vid ett träd. Hon kom sakta mot mig, till slut var hon ca 10 m ifrån. En rådjursbock betade där med. Hans dam kom dit och de lekte runt lite.  Både rådjuren och jag hörde svin bakom mig, så jag vred runt kameran, men suggan kom ut på ängen. Jag skrämde bort henne när jag skulle flytta tillbaks kameran. Hon kom fram lite längre bort, gick ut till havreåkern, smakade och lockade fram 4 kultingar. De försvann i det höga gräset. Dags att gå hem 21:30, då kom den stora kronhjorthanen fram långt bort. Han är alltid häftig att se.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln