Fotoresa till Östra Finland

Vi är 10 st fotografer som sammanstrålar i Helsingfors. Vi kommer från olika delar av Sverige, och tar plats på flyget till Kajaani, som ligger i höjd med Skellefteå. Där väntar en minibuss för vidare transport till Wild Brown Bear, rakt österut vid Ryska gränsen. Bosse Kristiansson med fru Ann-Marie, kör bil från Vålådalen över Haparanda, för att hålla föredrag om de stora rovdjuren. Bosse har 25 års erfarenhet av vilda björnar, och berättar även om hur naturfilmning går till. Filmer för BBC och SVT, 50 resor till Svalbard mm. har gett honom enorm erfarenhet av naturfilmning. Mycket inspirerande för oss alla, då temat för resan var "Film the beast". För min del har filmningen tagit överhanden. Men sista kvällen bestämmer jag mig för att bara fota. Vilka fina bilder det blev.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln